Το momiji.gr είναι ένα ελληνικό online store με έδρα την Αθήνα, το οποίο φέρνει στην πόρτα σας μία μεγάλη συλλογή από τα πλέον αγαπημένα και πολυπόθητα brands στον χώρο της ομορφιάς. Όλα τα αρώματα, προϊόντα περιποίησης δέρματος και make up που αγαπάτε να χρησιμοποιείτε μαζί με αρωματικά χώρου, ηλεκτρικές συσκευές ομορφιάς και πολλά ακόμα είναι μόνο ένα κλικ μακριά στο momiji.gr !

Το momiji.gr όμως δεν είναι μόνο αυτό. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που λατρεύουν τον κόσμο της ομορφιάς και των καλλυντικών και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε brand που επιλέγουμε να έχουμε ανήκει απλά στην αφρόκρεμα του χώρου. Θέλουμε να σας παρέχουμε όλες τις σειρές προϊόντων περιποίησης δέρματος και make up που προσφέρουν τα brands μας και όχι απλά μια επιλογή των πιο δημοφιλών. Επίσης, όλα τα προϊόντα προέρχονται απευθείας από τα επίσημα brands εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο ότι είναι άριστης ποιότητας και καινούρια, κάτι πολύ σημαντικό σε ότι αφορά προϊόντα περιποίησης και make up. Δεν πουλάμε tester ή δείγματα.

Η αντίληψη μας για την ομορφιά έχει μια ολιστική προσέγγιση όπου συνδυάζονται η αφή, το άρωμα και το συναίσθημα που προκαλείται με την εφαρμογή ενός προϊόντος. Με βάση αυτή την φιλοσοφία θελήσαμε να επεκτείνουμε την εμπειρία ομορφιάς στο momiji. Η περιήγηση στο online store μας είναι εύκολη και απολαυστική (από το απλό browse μεχρι και την στιγμή που θα ολοκληρώσετε την αγορά σας) και τα προϊόντα θα έρθουν στα χέρια σας μέσα σε ένα υπέροχο momiji κουτί, σαν δώρο στον εαυτό σας ή και σε κάποιον άλλο! Μέρος της εμπειρίας momiji είναι και το πρόγραμμα επιβράβευσης όπου με κάθε αγορά συγκεντρώνετε πόντους, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε μελλοντικές αγορές σας (για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ενότητα "Πρόγραμμα Επιβράβευσης").

Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι και γι' αυτό κάθε σχόλιο, παρατήρηση ή ενδεχόμενο πρόβλημα με κάποια από τις παραγγελίες σας θέλουμε να το μοιράζεστε μαζί μας είτε τηλεφωνικώς, είτε μέσω email.

6906095470

sales@momiji.gr

 

The Momiji Team!

Νέες αφίξεις